Cos

Regulament cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AIR TECH CONSULTING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: ACTIVITATI DE COMERCIALIZARE PRODUSE SI ACTIVITATI CONEXE.
Sunteţi obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare informarii clientilor despre diponibilitatea produselor, a urmaririi comenzii, dar si a facturarii si livrarii produsului sau al serviciului comandat.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a putea comunica cu dumneavoastra informatiile necesare unei colaborari.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanele carora le apartin, angajatilor in functia de frigotehnisti care ajung sa execute lucrarea, angajatilor din sectorul economic care factureaza produsul/ serviciile, serviciul de curierat in cazul in care se solicita livrarea.
In cazul in care doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. AIR TECH CONSULTING S.R.L. va rugam sa va abonati la Newsletter. Prin abonarea la serviciul de Newsletter va exprimati acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisă, datata şi semnată ce trebuie trimisa la adresa de e-mail office@airtechconsulting.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Societatea noastra va prelucra urmatoarele date cu caracter personal:
-nume si prenume
-e-mail
-numar de telefon
-adresa sau resedinta
Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege. Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

S.C. Air Tech Consulting este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 7562.

Contact

    Nume *

    Email *

    Telefon

    Mesaj